Profesjonelt video-overvåkningssystem

Eagle Eye Networks fra Enter Security

Det eneste video-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av data i skyen for alle dine lokasjoner, uansett hvor i verden de befinner seg, basert på en unikt og kryptert kommunikasjon.

LES MER

Når huset ditt blir smart

Frykt for innbrudd i ferien, vinduer man har glemt å lukke og om barna er kommet trygt hjem fra skolen. Dette er bekymringer mange bærer med seg daglig, og bakgrunnen for at Panasonic nå har utviklet et smart nettverkssystem for hjemmet.

LES MER

Nyhet

Panasonic tar sikkerheten til et nytt nivå
Med HD kameraet KX-HNC800 har Panasonic hevet standarden for Smart Home kameraer. Det nye kameraet beskytter hjemmet ditt og tilbyr også en ny pre-record funksjon.
 

LES MER

Besøk vår nye webshop

Velkommen til vår nye nettbutikk! Her vil du finne mange spennende produkter som mobilstyrt adgangskontroll, Panasonic smart home systemet, i tillegg til andre sikkerhetsrelaterte produkter og tjenester innenfor personlig og materiell sikkerhet.

 

KLIKK HER FOR WEBSHOP

Enter Security og Panasonic med nytt sikkerhetskonsept

Enter Security lanserer nå i samarbeid med Panasonic Nordic et nytt sikkerhetskonsept i Norge kalt Nabonettverk Smart Home. Konseptet er et reelt alternativ til de etablerte sikkerhetsselskapene sine abonnementsordninger. 

LES MER